BLEONA MATA kthehet në Kukes pas 10 viteve…. i tregon të gjitha… Do mbeteni pa fjalë ! VIDEO Rrenqethese

BLEONA MATA kthehet në Kukes pas 10 viteve…. i tregon të gjitha… Do mbeteni pa fjalë ! VIDEO Rrenqethese

“Nuk ka shqiptar të gjallë mbi këtë tokë, që mund t’ia kthen kredibilitetin, etikën, nderin, moralin, respektin, madhështinë dhe dinjitetin.

Nuk do ta besoni se cfare ka ndodhur gjate ketyre 10 viteve do mbeteni pa fjale !