BLEONA MATA rikthehet ne Kukes pas 10 viteve… i tregon te gjitha… Do mbeteni pa fjale! VIDEO Rrenqethese

“Nuk ka shqiptar të gjallë mbi këtë tokë, që mund t’ia kthen kredibilitetin, etikën, nderin, moralin, respektin, madhështinë dhe dinjitetin. Nuk do ta besoni se cfare ka ndodhur gjate ketyre 10 viteve do mbeteni pa fjale!