Bleona na pos htëron k eq:“Po pse nuk del një Shqiptar te më kën aq sikur Vann Dammi në sh8 trat”

Bleona na pos htëron k eq:“Po pse nuk del një Shqiptar te më kën aq sikur Vann Dammi në sh8 trat”

Këngëtarja Bleona Qereti ka pranuar për herë të parë se ka bërë mar edhenie me aktorin e njohur Zhan Klod Van Dam. Bleona i ka bërë publike në studion e Arjan Çanit. Gjatë kohës kur Bleona fliste për lidhjen me aktorin Van Dam, në ekran u shfaqën disa pamje. Ajo bën edhe një deklarate tjetër, ku thotë se ende nuk ka dal ndonjë sqhiptar qe te me ke naq sikur Van Damii ne shtrat:…LEXO/shiko videjon e komplet storjes duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,on