Bleona Qerreti kërkon burrë: Të interesuarit mund të konkurrojnë

Bleona Qerreti kërkon burrë: Të interesuarit mund të konkurrojnë

Bleona Qereti jo vetëm që nuk është e dashura e deputetit siç u pretendua në fillim, por madje është në kërkim të një të dashuri.Këngëtarja aktualisht është beqare, ashtu që të interesuarit mund “të konkurrojnë” për postin e partnerit të ardhshëm.Kandidatët duhet të jenë edhe pak të palestruar, pasi nuk pranohen me bark”, ka thënë Bleona ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: