Blerimi nuk e kënaqte në sht rat, Erjona zbulon si e do mashkullin: Dua të më go das ne p… (Video)

Ish-bashkëshortja e Blerim Xhemajlit, Erjona Sulejmani është kthyer në një nga vajzat më të komentuara në media pas deklaratave të saj. Ajo që bëri më shumë bujë ishte kur Erjona tha se Blerimi nuk e kënaqte në shtrat dhe kjo ishte arsyeja pse janë ndarë per te pare vi,deon e plote shtip re klamen dhe vi deo hapet pas pak