Bleu një pulë në Elbasan, kur shkon në shtëpi gruaja s’u b.eson syve çfarë z.bulon

Një ngjarje e pazakontë është regjistrua në Belsh të Elbasanit. Një grua kishte kujtuar se kishte blerë pulë deti, por në të vërtetë, nuk ishte e tillë.InfoElbasani ka publikuar mesazhin që një i ri ka dërguar, duke treguar se nëna e tij ka blerë një pulë deti në Pazar, por pas disa ditësh i del shtype rekl,am dhe shiko vide,on