“Blic”-i serb: Putin e ka gati njohjen e Kosovës

E përditshmja më e madhe e Beogradit Blic ka shkruar se Rusia e ka gati njohjen e Kosovës dhe pret vetëm një sinjal nga ana e SHBA-së si kompromis për Ukrainën. Blic citon Mary Deevsky nga Instituti Mbretëror Britanik, i cili thekson se “Putin e mban Kosovën si peng për ta shkëmbyer”.Kjo është hera e dytë për disa muaj që në qarqe kaq të larta flitet për mundësinë e njohjes së Kosovës nga Rusia shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.