Boll po na mbanë Toka – Kastriot Myftaraj, thotë që Xhamia me katër minare në Tiranë duhet të shembet me dinamit

Gazetari kontrovers nga Shqipëria Kastriot Myftaraj edhe njëherë ka lëshuar deklarata tendencioze.

I ftuar në një emision në Shqipëri, Kastriot Myftaraj ka thënë që Xhamia e cila gjendet me katër minare në Tiranë duhet të shembet me dinamit.

‘Xhamia është ndërtesë e paligjshme, futjani dinamit atij objekti dhe prishne’ thotë Kastriot Myftaraj
Shttypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive te kastriotit…