Bora e madhe bllokon shtëpitë, Ushtria del në ndihmë

Disa pamje që vijnë nga Kanadaja tregojnë se si duket kur bora mbulon edhe çatinë. Shtëpitë dhe makinat u përmbytën plotësisht dhe mijëra shtëpi ishin pa energji.
Madje, sipas mediave të huaja, qeveria kanadeze po mendon të angazhojë edhe ushtrinë, pasi të gjitha vendbanimet u paralizuan nga një stuhi bore.Një gjendje e jashtëzakonshme është shpallur në kryeqytetin e Newfoundland.
Siç bëhet e ditur, lartësia e borës tejkaloi 76 centimetra, dhe erërat e forta formuan depozita të mëdha. Per te pare videon shtyp ne rekl’amen me poshte