Bora E Parë Në Kosovë Pritet Të Bie Me 30 Nëntor

Modelet globale kompjuterike për parashikim të motit kanë filluar të krijojnë një trend sa i përket fillimit të Dhjetorit.Pasi që kemi të bëjmë me parashikim afatgjatë po e përdorim edhe sot fjalën “mund” më shpesh, pra është çështje probabiliteti, megjithatë gjasat po rriten gjithnjë e më shumë dhe pothuajse është krijuar një trend.Reshjet e para të borës në disa rajone në Kosovë (jo në tërë territorin) mund të vijnë me daten 30 Nëntor.Pastaj do të kemi edhe ndonjë ditë “të nxehta” për shkak të depërtimit të menjëhershëm të masave ajrore të nxehta nga Mesdheu…..per me shum shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull nuk do te zhgenje heni