Brenda “Kamionëve Për Angli”, Shqiptarja Sh’uhet Para Se Të Bashkohej Me Të Fejuarin Në Angli

Shqiptarët paguajnë për të ikur në Angli deri në 15 mijë euro për të kërkuar një jetë më të mirë në një prej vendeve më të zhvilluar të botës. Në vitin 2017, Fiks Fare zbuloi skemën se si i kalonin shqiptarë nga Belgjika drejt Britanisë së Madhe për 9 mijë deri në 15 mijë euro.Në vitin 2015, autoritetet franceze ndaluan një kamion që po ashtu ishte frigoriferik, pasi brenda kishin arritur të gjenin 22 shqiptarë nga Kosova dhe nga Shqipëria. Mes tyre ishte dhe një fëmijë $htipe relamen meposhet dhe shiko pamjet se cfare thone familja e kesaj gruaje.