Br enda shtëpisë së Amit dhe Ermalit, dalin pamjet nga dhoma e Si as! (VIDEO)

Br enda shtëpisë së Amit dhe Ermalit, dalin pamjet nga dhoma e Si as! (VIDEO)

Amarda Toska ka p ublikuar një video të Si as, dhe të gjithëve i ra në sy dhoma e gjumit. Si një princeshë, Sia paska një dhomë gjumi si nëpër film a.Me një kolltuk të bardhë pranë krevatit të thjeshtë dhe fin, dominojnë ngjyrat rozë pastel dhe e bardhë.Një kornizë e varur në mur, që shkëlqqen, dhe Sia që përpëlitet në krevatin e saj dhe nuk ka ndërmend të flejë!Thjeshtë dhe bukur, dhoma e Sias rrëm.beu vëmendjen në videon e publikuar nga Ami shtype rekl,am dhe shiko vide,on: