Brenda shtëpisë së mostrës Klodian Çalamani, njeriut më të urryer në Shqipëri (video)

Brenda shtëpisë së mostrës Klodian Çalamani, njeriut më të urryer në Shqipëri (video)

Këto janë pamjet ku banonte Klodian Çalamani, monstra që v ra u 8-vjeçarin Mateo të martën e 16 Nëntorit. Kamera e emisionit Uniko nga Spartak Koka në Klan Plus ka hyrë brenda dhomës ku jetonte Çalamani. Përpara se emisioni Uniko të futej në brendësi të banesës por dhe oborrit, vetëm pak minuta më parë aty ishin prindërit dhe familjarë të tjerë të Mateos, të cilët kërkonin për prova dhe gjurmë të k rimi t në vendin ku u g ropos djali i tyre.

Rrëmujë, ambient i çrregullt dhe i pistë, kjo është pamja që ofron dhoma e Klodian Çalamanit. 38-vjeçari ushqehej shpeshherë edhe nga familja Vasiu, të cilëve ai u mori jetën e djalit të tyre të vogël të martën e 16 Nëntorit. Një banor i lagjes në fshatin Grecalli të Fierit, aty ku ndodhi krimi makabër, na tregon më shumë rreth personalitetit të Klodian Çalamanit. Ai e konsideron 38-vjeçarin një “barbar” për të cilin nuk e kishin idenë se ishte i tillë.