Bú.rg të përjetshëm për Blerta Pocestën, e cila vr.åu prindërit dhe motrën

Sot Gjykata Themelore ka shqiptuar dën,imin për Blerta P. e cila është dënuar me bu,rgim të përjetshëm.
Sipas Prokurisë Blerta më 26 gusht të 2018 kishte vr,arë në Dibër prindërit dhe motrën, të cilët pak ditë më parë nga Italia kishin ardhur për pushime në vendlindje.Për Ferdi Gashin që kishte ndihmuar dibranen është shqiptuar dë,nim me 10 vite bu rg.Pas kryerjes së vra sjes, autorja është larguar drejt Aeroportit të Shkupit për të fluturuar drejt Italisë, per me teper hap foton apo videon ne vazhdim n diqni раmјеn.