Budallës dhe Presidentit – lëshoja udhën

T’fala për Albinin:- Mos prit prej Isa Mustafës me lëshu pe.
Fshije.Isa Mustafa nuk lëshon per- Nuk lëshon pe, sepse i ka ardh dita mos me lëshu pe; nuk e ka idenë se çka i bjen me lëshu pe; nuk u mësu kurrë me lëshu pe, sepse u mësu gjithmonë m’u bë qysh ja ka dasht zemra.

Mbasi e ka gjetë ‘kishën ku m’u kryqu’, pse mos m’u lazdru, kur qe 50 vjet i shitet kjo ‘shkollë’.Nuk e ka ndërmend me ndryshu tash Isa Mustafa hatri yt e m’u ri-eduku për idealet e t’ua..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju