Bukuroshe dhe “përvëluese”, njihuni me gardisten se.ksi që mbr.on jeten e presidentit

Vajzat ruse konsiderohen si ndër femrat më të bukura dhe më se ksi në planet.Dhe si të tilla, ato tërheqin vëmendjen e mediave të huaja, sidomos nëse mbrojnë presidentin, Vladimir Putin.Një prej tyre është edhe Anna Krhamtsova, e cila u zgjodh si vajza më e bukur e Gardës Kombëtare ruse.31-vjeçarja, e cila është edhe nënë e një fëmije arriti të fitojë një garë, ku pjesëmarrës ishin me mijëra ruse të tjera shtype rekl,am dhe shiko vide,on: