Bukuroshja e Big Brother braktis të dashurin e plakur: Nuk më jepte para, po kërkoj…(Video)

Bukuroshja e Big Brother braktis të dashurin e plakur: Nuk më jepte para, po kërkoj…(Video)

Chloe Khan nuk ka duruar më! Pasi i dashuri 50 vjeç, identitetin e të cilit e mbajti m.ister, i b.ërtiti në fytyrë pas asnjë arsye, ylli 27 vjeçar i “Celebrity Big Brother” e la në vend, dhe i nxori në rrjetet sociale të gjitha “të palarat”.Milionerja 27 vjeçare deklaroi se është single, dhe është larg personit manipulues e negativ, që jo vetëm duket si një “patate e shëndoshë e pagatuar”, por madje ka edhe inteligjencën e perimit në fjalë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: