Bukuroshja që ofron 90.000 Euro për djalin që do të martohet me të

Bukuroshja që ofron 90.000 Euro për djalin që do të martohet me të

Jane Park (23), nga Britania në moshën 17-vjeçare ajo fitoi një milion funte në lotari, duke ofruar 80.000 £ (rreth 90.000 euro) në vit për të dashurin e saj të ardhshëm, transmeton lajmi.net. Jane gëzon gjëra të shtrenjta çdo ditë, vazhdon udhëtime luksoz, por ajo e kupton se ajo nuk ka diçka në jetën e saj. Që kur mori në llotari nuk ka fat në dashuri edhe per kete arsyje ajo,..Shtiyp R3k|am3n me poshte dhe shikjo vijdeno e plote