“Burrat ma.sturbohen me VIP-at që Vera Grabocka po sjell në festivalin e RTSH-së” shp ërthen sërish artistja e njohur

“Burrat ma.sturbohen me VIP-at që Vera Grabocka po sjell në festivalin e RTSH-së” shp ërthen sërish artistja e njohur

Diana Ziu dhe bashkëshorti i saj, artisti Vangjel Toçe nuk i kanë kursyer fjalët dhe kritikat kundrejt mënyrës se si Vera Grabocka po trajton festivalin e këngës në Radio Televizionin Shqiptar.Ende pa nisur mirë festivali dhe pa u paraqitur këngët për publikun, po qarkullojnë fjalë se Elvana Gjata do të jetë fituese e këtij edicioni. Por si të mos mjaftonte kjo, ka shumë këngëtarë e artistë që janë skualifikuar nga gara, pa u dhënë asnjë sqarim shtype rekl,am dhe shiko vide,on: