“Burri e kishte lënnduar këmben ne punë, shoku i ti erdhi edhe me tha qe është lënndua pak burri, e futa brenda deri te behsha gati por aty ai filloj t’me”

“Burri ishte lën duar duke punuar ne një shtëpi, punëtori i ti erdhi me kamionët për te me treguar dhe marr qe te shkojmë se bashku ne sp iital, i thash qe te futet brenda deri sa te ndërrohem”“Unë isha duke u ndërruar papritur ai e hap deren, ai me tha me fal se nuk e dita, une i thash futu brenda se ketë e dua, ishte ndjenjë e mrekullueshme shtypni hapësirën me poshtë reklamuese për momentin”