Burri E Tra Dhtonte Me 29 Vjeçaren, Gruaja Heq Qa Fe Da.Shnoren Në Një Mënyrë Bri Lante

Një vajzë e cila ishte lidhur me një burrë të martuar, është fr ikësuar shumë nga bashkëshortja e tij pasi ajo i ka gjetur disa foto n.udo në telefonin e të shoqit.Vajza ka komunikuar me psikologen dhe teksa i tregon problemin e saj, i kërkon ndihmë për të dalë nga kjo mesele.Një vajzë e cila ishte lidhur me një burrë të martuar, është fr ikësuar shumë nga bashkëshortja e tij pasi ajo i ka gjetur disa foto n.udo në telefonin e të shoqit.Vajza ka komunikuar me psikologen dhe teksa i tregon problemin e saj, i kërkon ndihmë për të dalë nga kjo mesele…..Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni