Burri e tra.dhtonte me 29 vjeçaren, gruaja heq qa.fe da.shnoren në një mënyrë bri.lante

Burri e tra.dhtonte me 29 vjeçaren, gruaja heq qa.fe da.shnoren në një mënyrë bri.lante

Një vajzë e cila ishte lidhur me një burrë të martuar, është fr ikësuar shumë nga bashkëshortja e tij pasi ajo i ka gjetur disa foto n.udo në telefonin e të shoqit.

Vajza ka komunikuar me psikologen dhe teksa i tregon problemin e saj, i kërkon ndihmë për të dalë nga kjo mesele.

Rrëfimi i vajzës ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: