Burri i niset për ne punë: Shqiptarja i dërgon gabimisht mesazhin “Hajde, ky budalla shkoj ne Gjermani, hajde ta ha at sy pak edhe ta ha..

Burri i niset për ne punë: Shqiptarja i dërgon gabimisht mesazhin “Hajde, ky budalla shkoj ne Gjermani, hajde ta ha at sy pak edhe ta ha..

Burri i niset për ne punë: Shqiptarja i dërgon gabimisht mesazhin “Hajde, ky budalla shkoj ne Gjermani, hajde ta ha at sy pak edhe ta ha..”Kjo histori i ka ndodhur një gruaje, e cila dëshiron të mbetet anonime. Kur burri i saj u largua, ajo vendosi të ftojë një mik, që të mos kalonte fundjavën vetëm dhe të mos mërzitej.Por disi gabimisht, mesazhi me tekstin: “Eja, burri im shkoi në një udhëtim”, shkoi tek burri.. Por cfare i beri burri do mbeteni te shokuar, shtypni hapësirën me poshtë për videon e momentit