Burri I Saj Humb Jeten Në Afganistan: Kur Hap Laptopin E Tij, Ajo Gjen Diçka Që E La Pa Frymë..

Është shumë e trishtueshme të shohësh se për shkak të luftërave, shumë ushtarë që i shërbejnë popullit të tyre humbasin jetën, duke lënë familjet e tyre në mëshirën e dëshpërimit dhe pafuqisë. Edhe më e trishtë është kur ka fëmijë, të cilët kurrë nuk do të jenë me fat sa të rriten me të dy prindërit,…shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.