Burri im është binjak: Kam fjetur me vëllai e burrit duke menduar se është burri im, por ai ma gërditi..

Dhe kalonim për mrekulli mbas një viti martese, gjërat fillojn të ndryshojn në mes meje dhe burrit tim, Ai shkonte dhe punonte dhe nganjeher me muaj të tërë nuk bënim s.Një ditë në oborrin e shtëpis duke biseduar me kunatin i cili në atë kohë jetonte në një shtëpi me ne, fillova të fantazoja për të dhe sa herë e shihja lagesha bohesha ujë në mes të këmbëve, shtypni me poshte per me teper