Burri me 13 gra, të gjitha mbetën shtatzënë të njëjtën kohë

Ky njeri është i martuar me 13 bashkëshorte dhe të gjitha mbetën shtatzënë në të njëjtën kohë dhe të njëjtin muaj!
Por, sikur kjo të mos ishte e mjaftueshme, të gjitha gratë janë të lumtura që janë bashkëshortet e tij dhe jetojnë së bashku si një familje e lumtur!
Të gjitha gratë ishin jashtëzakonisht të lumtura për shtatzëninë e tyre dhe ato përshtaten me njëra-tjetrën mjaft mirë.
Secila prej tyre flet mirë për njëra-tjetrën dhe gjithashtu kujdesen për mirëqenien e njëra-tjetrës.
Kjo është krejtësisht ligjore në vendin e tyre, por ky është padyshim njeriu i parë që i kishte lënë të gjitha bashkëshortet e tij shtatzënë menjëherë per me teper hap foton apo videon ne vazhdim n diqni раmјеn.