Burri me detyroj te bej qef me nje burre te moshes 60 vjeqare,Ai erdhi ne shtepi vet i treti dhe me tha se…

Burri me detyroj te bej qef me nje burre te moshes 60 vjeqare,Ai erdhi ne shtepi vet i treti dhe me tha se…-Prsh te ghithve.. destha edhe une si te tjeret me tregu historin time dhe kam nevoj per kshilla se me fol me dikon po me vjen turp..jam nje vajz 28 vjeqare e martune qe 5 vjet dhe kam 3 thmi kur u njoftova me burin tim aj mu dok shum njeri me vler dhe kom mendu se ishte taman per mu dhe per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte