Burri nuk duroi më dhe vendos kamera të fshehtë në dhomë, ajo që zb ulon për gruan e tij është e papë rballueshme

Burri nuk duroi më dhe vendos kamera të fshehtë në dhomë, ajo që zb ulon për gruan e tij është e papë rballueshme

Imazhet e trishta po bëjnë xhiron e rrjetit. Një burrë kishte filluar të dyshonte prej kohësh se gruaja e tij e trad.hëtonte, por këtë gjë nuk po arrinte ta vërtetonte.E pikërisht ditën e 8 Marsit, ai vendosi një kamera në shtëpi pa dijeninë e gruas për të zbuluar se ç’bëhej në të vërtetë në shtëpinë e tij kur ai nuk ishte shtype rekl,am dhe shiko vide,on