Burrin e kam krejt trullan, dal çdo ditë me ish-frajerin, edhe se merr vesh hiq

Një grua nga Shqipëria veriore ka dërguar nje mesazh ne redaksinë ton, duke treguar një ngjarje interesante ku tha se çdo dit del me ish te dashurin ne mesnate pa e kuptuar fare burri dhe për këtë është krenare. “Dal çdo dit me ish te dashurin sepse ai është shumë i ëmbël, ndërsa burri nuk e meriton qe me këtë mua grua” “Unë jam një bukuroshe dhe për këtë e dua një bukurosh, por qe familja me martoi pa dëshirën time.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju