Buzhala, Ramës: Qeni i Kosovës ka shpëtuar më shumë jetë se ti

Buzhala, Ramës: Qeni i Kosovës ka shpëtuar më shumë jetë se ti

Gazetari i njohur, Berat Buzhala ka sulmuuar kryeministrin Rama në lidhje me veprimet dhe reagimet e tij pas tërmetit të fuqishëm që la 51 viktima dhe solli dëme të mëdha.
Ai ka shkruar se qeni i ushtrisë së Kosovës, ka shpëtuar më shumë njerëz se Edi Rama, duke e vënë këtë të fundit me ‘shpatulla pas murit’.
Berat Buzhala shkruan se shtypni relkamen dhe shiko me teper .