Ç.menduri mes të rinjve në Elbasan, vajza emig rante hëngri darkë me 3 djem, kur njëri i kërkoi të shkonin në hotel ajo.. (Video)

Ç.menduri mes të rinjve në Elbasan, vajza emig rante hëngri darkë me 3 djem, kur njëri i kërkoi të shkonin në hotel ajo.. (Video)

Policia pra.ngosi një 36-vjeçar pasi sic thuhej ne njoftim, kishte tentuar të kryejë marrëdh.ënie se.ksuale me dh.unë me një vajzë të re.
Por BW raporton se te dy te rinjte kishin njohje dhe ngjarja ka ndodhur pak pasi ata kishin konsumuar një darkë se bashku ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: