Çarja e tokës në fshatin Jubë,banorët: Pamë flakë të mëdha pas tërme…

Banorët: Pamë flakë të mëdha pas tërmetit

“Në fshatin Jubë toka është çarë disa kilometra pas tërmetit. Ndihet ende era e gazit. Sipërfaqja e tokës është e mbushur me argjile” .

Banorët thonë se kanë parë flakë të mëdha menjëherë pas tërmetit 6.4 ballë të orës 3.55 minuta të së martës dhe kanë ndjerë erë të fortë gazi në të gjithë zonën ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: