“Çartet“ Albin Kurti: Hajnat “Milionera e M’afiozë“ e v’ranë Astritin, Edhe ju e dini këtë!

“Ne patëm nevojë të kishim pranë Astritin, shokun tonë të dashur, patëm nevojë për studentin që nesër do të bëhej mjek që aq shumë ka nevojë Kosova. Astritin nuk na mori s.ëmundja apo a.ksidenti, Astritin na mori padrejtësia të cilën ai e l.uftonte. “Ata e kanë braktisur kombin për t’u bërë m.afiozë milionerë, ata e kanë kapur p.olicinë, gjykatën, ata po e shfrytëzojnë popullin tonë dhe ata janë të gjithë f.ajtorë për m.bytjen e Astritit në burg” me p’oshtë shihni pamjet.