“Çartet“ Albin Kurti, O Dardano Hala i vogël je me fol ti për mu…(VIDEO)

“Çartet“ Albin Kurti, O Dardano Hala i vogël je me fol ti për mu…(VIDEO)

Kurti ka shpjeguar arsyet se pse nuk është lajmëruar në faqet zyrtare të VV-së, debati i sotëm mediatik mes Glauk Konjufcës dhe Dardan Molliqajt. Albin Kurti, i cili e kishte promovuar Dardan Molliqajn sa ishte pjesë Vetëvendosjes, e ka quajtur k.amikaz ish-sekretarin organizativ. Kurti ka thënë se Dardani është hala i vogël kur të flase në lidhje për mua shtyp ne rekl,am shih vidjeon.