“Çartet“ Deputetja Shqiptare! Batoni të shkojë të mësojë ndonjë valle nga Beogradi

“Çartet“ Deputetja Shqiptare! Batoni të shkojë të mësojë ndonjë valle nga Beogradi

Autorja e programit, Rudina Dembacaj duke marrë parasysh debatin e saj me Baton Haxhiun në studion e “Opinion” e ka pyetur: “Një kuksiane si Mesila Doda , a do e ftonte në një valle kuksi Baton Haxhiun?” Dhe përgjigja e Mesila Dodës ishte: “Ku e di vallen e kuksit ai , ai të mësojë ndonjë valle andej, si quhen ato vallet andej, nga Beogradi ato po mund ti di.” me p’oshtë shihni videjon.