”Çartet” Kadri Veseli: Ramush kur jam kanë une në politikë, ti ke qenë duke lujt me…

”Çartet” Kadri Veseli: Ramush kur jam kanë une në politikë, ti ke qenë duke lujt me…

‘Kur jam kanë une në politikë, Ramushi ka qenë duke lujt me gogla’ Kadri Veseli ka thumbuar Ramush Haradinajn në deklaratën e tij të fundi…“Unë Ramush Haradinajt ia kam dhënë përkrahjen, e kam bërë Kryeministër të Kosovës. Unë e kam një gajle: sinqeritetin dhe patriotizmin real të Ramush Haradinajt. Do rrenacakë e përdorin sinqeritetin e tij me p’oshtë n’diqni deklaraten e Veselit.