Ça rtet” Ramushi: Ska “bir none” që i prek kufijt e Shqiptarëve, U kry mo!

Ça rtet” Ramushi: Ska “bir none” që i prek kufijt e Shqiptarëve, U kry mo!

Ramush Haradinaj ka përjashtuar opsionin e ndarjes së Kosovës.Haradinaj në një intervistë për “Zërin e Amerikës ” tha se një gjë të tillë e ka quajtur strategji të Beogradit për të nxjerrë ndonjë gjë tjetër.“Është një blof i Beogradit, e lëshojnë këtë për të nxjerrë diçka tjetër. Nuk besoj që kjo është serioze dhe nuk i merr kush seriozisht. Në Ballkan kufijtë janë vendosur si rezultat i l.uftërave dhe prekja në kufij mund të sjellë l.uftëra e tragjedi të reja me p’oshtë shihni videjon.