“Çartet“ Sali Berisha: o Shqiptarë, Vuçiç me ndihmën e Ramës po kërkon të krijojë Serbinë e Madhe

“Çartet“ Sali Berisha: o Shqiptarë, Vuçiç me ndihmën e Ramës po kërkon të krijojë Serbinë e Madhe

Ish- kryeministri Sali Berisha shkruan për “Shengenin Ballkanik” dhe samitin rajonal të Ohrit, ku po merr pjesë kryeministri Edi Rama, homologu i tij i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, i cili është edhe mikpritësi dhe presidenti serb Aleksandër Vuçiç. Berisha shkruan se ky takim është një sukses për Vuçiç, i cili me n.dihmën e Ramës po kërkon të krijojë S.erbinë e M.adhe me p’oshtë shihni deklaraten e tij.