Çdo ditë e bëj të qajë nusen e djalit, ajo ka qen e fejuar me tjetër kënd e mua me pengon kjo gjë… Historia qe po çm.end te gjithë (Video)

Gjdo ditë e bëj me qajt nusen e djalit,Ajo ka qen e fejuar me tjetër kënd e mua me pengon kjo gjë…- Shpresoj qe do ta postoni sonte historin time.Un jam nje grua 45 vjeqare e shkollar dhe e edukuar po ashtu e punesuar.Gjithmon me kan pengu femrat qe kan qen te fejuara e jan martuar me dike tjeter. Ashtu esht…shtypni hapesiren me poshte dhe lexo me teper.