Çdo Shqiptar I Gëzohet Këtij Lajmi Qe Sapo E Tha Angela Merkel Për Kosovën!VIDEOO

Angela Merkel ka folur rreth asaj nëse Gjermania do të mbetet e vetme si fuqi në Evropë kundër idesë së korrigjimit të kufijve marrë parasysh mospajtimet aktuale me Francën. Weber në një intervistë për gazetën Express thotë se një gjë e tillë nuk do të ndodh, meqenëse një shumicë e madhe e shteteve të BE-së në një periudhë për më shumë se një vit, janë kundër idesë së rr.ezikshme të shkëmbimit të territoreve me p’oshtë n’diqni videjon e plote e cila po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere ne te jgithe rrjette dhe me gjere shtyp mbi relamen dhe shikoi vi deo