Ç’do të ndodhte nëse epiqendra e tërmetit do të ishte në Tiranë? Flet inxhinieri i njohur: Do shikonit sesi…

Ç’do të ndodhte nëse epiqendra e tërmetit do të ishte në Tiranë? Flet inxhinieri i njohur: Do shikonit sesi…

I ftuar në programin “Historia ime” në Klan, ka qenë inxhinieri i njohur Arben Meçe, i cili ka treguar për problematikat e ndërtimeve që u evidentuan pas tërmetit. Sipas tij, vala kryesore kaloi dhe nuk flasim më për presion psikologjik.

“Ne sot pas tërmetit, nuk flasim më për presion psikologjik sepse ne, mediat së bashku me një tufë aktorësh që ishin në terren ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: