Cfarë do bëje po te nxorren video in.time me te dashurin? Alesia Bami befason me përgjigjen (Video)

Modelja Alesia Bami ka treguar sot se si do reagonte nëse do i publikonin në internet një video in.time. Bami ishte e ftuar sot në rubrikën “Trotuar” në emisionin “E Diell”, ku u fol për të mirat dhe këqijat që ka sjellë interneti.

Ajo është pyetur se si do reagonte në një situatë të tillë, duke thënë se ka njërëz që jetojnë me punë në internet dhe ndërhynë në jetën private të personave të famshëm sht1pe rek1am dhe sh1ko videon e me poshtme: