Çfarë do të ndodh në datën 25? Astrologia e njohur parashikon fenomenin e rrallë: Nuk do të ketë më tërmete por…

“Për çështje tërmetesh jam e sigurt dhe e them me bindje që nuk ka më shanse që të kemi tërmete. Këtë e di dhe e them me bindje”

Astrologia e njohur Meri Gjini ka deklaruar se nuk do të ketë më tërmete.

Edhe pse nuk është eksperte e fushës, ajo e ka bërë këtë parashikim nga pikëpamja e yjeve dhe e planeteve shtype rekl,am dhe shiko vide,on: