Çfarë I Bëtë Motrës Time? Kush Ia Bëri Këtë?”, Vëllai I Rezartës Nis Kujen Në M,Orgun E Spitalit

Çfarë I Bëtë Motrës Time? Kush Ia Bëri Këtë?”, Vëllai I Rezartës Nis Kujen Në M,Orgun E Spitalit

Dh,imbje të madhe, kujë e vaj dëgjon nga goja e vëlait të 19 vjeçares Rezarta Hajdari, e cila u gjet e hel,muar në dhomën e saj bashkë me të shoqin, Olsianin. Të dy ishin hel,muar me fostoks,inë dhe janë gjetur me shumë pak shen,ja jete nga mamaja e Olsianit.Vëllai i Rezartës ka shpërt,hyer në lot dhe pyet se kush ia bëri këtë gjëmë, kur kishte vetëm një javë që ishte martuar. Ai nuk e mban dot veten teksa ndodhet në ambientet pranë mor,gut të spitalit ….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni