Çfarë ka ndodhur me Fifin? Pas rënies në peshë, bën ndryshimin dra stik në pamje

Prej kohësh ishim mësuar që Fifin ta shihnin me flokë të gjata deri tek beli me të cilat eksperimentonte shpesh duke i ndryshuar ngjyrën, mirëpo këngëtarja së fundmi ka marrë vendimin e papritur.

Në fotot e reja të publikuara në Instastory, Fifi shfaqet me flokë të shkurta deri tek supi duke iu bashkuar kështu trendit të ri shtype rekl,am dhe shiko vide,on: