‘Çfarë ke futur poshtë mbathjeve’? Këngëtari i fam.shëm lë pa fj.alë vajzën, komenti i tij bën xhiron e rrjetit

Ndërkohë, së fundmi ai ka publikuar disa foto në rrjete sociale, ku shfaqet vetëm me të brendshme.

Trupi i tij gjithë muskujt ka bëre që vajzat të ‘çmenden’, mirëpo nuk është ky lajmi i ditës.
Një ndjekëse ka provokuar imagjinatën e Derulos, duke e pyetur se çfarë fsheh poshtë të mbathurave ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: