Çfarë loçke është bërë Eni Koçi, vështirë që mund t`i rezistoni fotografive që ka publikuar

Çfarë loçke është bërë Eni Koçi, vështirë që mund t`i rezistoni fotografive që ka publikuar

Nuk është hera e parë që merr kaq shumë vëmendje me dukjen e saj.

Këngëtarja shqiptare, Eni Koçi për vite të tëra është nën fokusin e mediave rozë krejt shkaku i bukurisë së hatashme që ka.Ndonëse me muzikën që bënë nuk gëzon kushedi se çfarë fame, me pamjen e saj lirshëm mund të themi se zotëron bukurinë që pak kush e ka në estradë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: