Çfarë nuk u pa pas emisionit Perputhen, Ana shp.ërtheu në lot për herë të dytë…(Foto)

Ajo i bëri ftesë Rinianit që të dilte me të dhe ta vazhdonin njohjen e tyre jashtë, por ky i fundit e refuzoi.

Pas emisionit, Ana tha se nuk e priste që Riniani ta ref uzonte e se madje kishte mbetur e zh gënjyer. Megjithatë, ajo thotë se e kupton veprimin e tij, pasi ajo nuk i krijoi siguri.

“Nuk e prisja, jam e zhgënjyer, por edhe e kuptoj sepse unë nuk i krijova siguri Rinianit, por mendova se do vinte, kisha besim se do vinte”, tha ajo.