Çfarë nxënësi ishte Albin Kurti, këto janë notat e tij (VIDEO)

Njeriu që tani do të udhëheq me qeverinë e vendit dikur ishte ndër nxënësit më të preferuar për mësuesit e tij. Më poshtë mund t’i lexoni rrëfimet e disa ish-mësuesve të Albin Kurtit të cilët duke kujtuar kohën sa ishte ai nxënës dhe si ishte në atë kohë mendojnë se ai është njeri i duhur për të udhëhequr me ekzekutivin. Por ka edhe diçka që nuk u ka pëlqyer te Kurti.
Per te pare videon shtyp ne rek;lamen me poshte