“Çfarë po bën, unë të dua”, del video rrëqe.thëse e 30-vjeçares, para se i dashuri biznesmen ta vr.iste

“Çfarë po bën, unë të dua”, del video rrëqe.thëse e 30-vjeçares, para se i dashuri biznesmen ta vr.iste

Lidhja int ime me një burrë të martuar i ka kushtuar jetën 30-vjeçares Ana Maria Lacramioara Di Piazza e cila u gjet e paj etë një ditë më parë në një fshat Italisë, me go ditje th ike.

E reja kishte zgjedhur pikërisht ditën e djeshme për ti treguar të dashurit se priste një fëmijë nga ai shtype rekl,am dhe shiko vide,on: